Στα Πηγάδια έμελλε να σπάσει το αήττητο σερί που «έτρεχε» ο Παναιτωλικός επί οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League.

Γι’ αυτό ευθύνεται η Skoda Ξάνθης, η οποία επιβλήθηκε την Κυριακή με 3-1 σκορ της ομάδας του Αγρινίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ωστόσο στο ξεκίνημα του ματς τα βρήκαν σκούρα, καθώς τα «καναρίνια» μπήκαν πιο δυνατά και εκμεταλλευόμενοι το πολύ νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων, δημιούργησαν δύο φάσεις για γκολ. 

Πάντως κόντρα στη ροή του ματς οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Σολτάνι, ο οποίος νίκησε τον Ράφαελ με προβολή στο 12′ και έκανε το 1-0.

Η απάντηση του Παναιτωλικού ωστόσο  ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσια 
με ένα τρομερό σουτ του Θεοδωρίδη από απόσταση 30 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μάουρερ είχε την καθολική υπεροχή και επανέκτησε το προβάδισμα στο 55ο λεπτό με το σουτ του Μάνταλου, μετά την ωραία ενέργεια του Παΐτο, ενώ σφράγισε τη νίκη τους στο 78΄ με την κεφαλιά του πρώτου σκόρερ τους, Σολάρι, μετά από τη σέντρα του Κάλβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη των Ακριτών επισκιάστηκε από το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστή τον Ντιέ.

Ο έμπειρος μέσος αντέδρασε άσχημα στην αλλαγή του, με το γήπεδο να τον χειροκροτεί, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Κίτρινες: Παϊτο (32′, Ξάνθη), Μάνταλος (86′, Ξάνθη), Μαρίν (92′, Ξάνθη)-Μελισσάς (16′, Παναιτωλικός), Γοδόι (85′, Παναιτωλικός), Ζούνιορ (86′, Παναιτωλικός)

Skoda Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Παϊτο, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Ντιέ (63′ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Σολτάνι, Μάνταλος, Κάλβο (91′ Μαρίν), Σολάρι (87′ Ράνος).

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Μελισσάς (69′ Γκόλιας), Μπικέ, Κούσας, Γκάλο, Ζούνιορ, Γοδόι, Μπακάκης (69′ Μπελόν), Καμαρά (81′ Ιωάννου), Θεοδωρίδης, Μπόγιοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης