Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις εμφανίσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Τις φανέλες των πρωταθλητών Ευρώπης φόρεσαν οι Διαμαντίδης, Παππάς και Μποχωρίδης.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η adidas και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζουν τις εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2014/15. Τα χρώματα των εμφανίσεων των νταμπλούχων Ελλάδας για τη σεζόν 2014/15 θα είναι το κλασικό πράσινο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις, το λευκό για τους αγώνες εκτός έδρας, ενώ η τρίτη εμφάνιση της ομάδας θα έχει εντυπωσιακό μαύρο χρώμα. Καθώς η Ιστορία του Παναθηναϊκού είναι γεμάτη από στιγμές δόξας, οι λεπτομέρειες των νέων εμφανίσεων έχουν χρυσό χρώμα. Με σύνθημα “PAO NEXT GEN”, η νέα γενιά του Τριφυλλιού είναι έτοιμη να φορέσει τις νέες εμφανίσεις που σχεδίασε η adidas και να πετύχει ξανά νέους χρυσούς θριάμβους.

Οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης εκπροσώπησαν τη “NEXT GEN” του Παναθηναϊκού στην ξεχωριστή φωτογράφιση που έγινε για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, μαζί με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας και κορυφαίο Έλληνα παίκτη, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε σχετικά με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας: «Για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί σε συνεργασία με την adidas και στον τομέα των αγωνιστικών εμφανίσεων. Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας, εκτός από άριστες σχεδιαστικά, είναι και κορυφαίες τεχνολογικά και είμαστε σίγουροι πως φορώντας τις θα πανηγυρίσουμε τίτλους και αυτή τη χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Brand Director της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Μαριάννα Ρεμπάπη, ανέφερε από την πλευρά της: «Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μακρόχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως και με τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας θα προσθέσουμε στη συνεργασία μας άλλη μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Πιστεύουμε ότι οι χρυσές λεπτομέρειες και στις τρεις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού θα συνδέσουν το ένδοξο παρελθόν με το μέλλον».

Καινοτόμες τεχνολογίες adidas

Οι φανέλες του Παναθηναϊκού θα φέρουν για τη σεζόν 2014/15 την τεχνολογία Rev30 που χρησιμοποιούν και οι ομάδες του NBA. Η τεχνολογία Rev30 καθιστά τις φανέλες πιο ελαφριές από ποτέ, επιτρέποντας στους αθλητές να είναι ακόμα πιο γρήγοροι στο παρκέ, ενώ το σώμα τους αναπνέει καλύτερα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα των παικτών στο παρκέ, το σορτσάκι των νέων εμφανίσεων έχει βάρος λιγότερο από 100g/m². Ο Παναθηναϊκός, μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, θα είναι οι μόνες ομάδες στην Ευρώπη που θα χρησιμοποιήσουν φέτος τις πιο προηγμένες τεχνολογικά εμφανίσεις της adidas».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης