Μια πικάντικη λεπτομέρεια, που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος ο Μάικλ Φελπς στη διάρκεια της σχέσης τους, αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του, Τέιλορ Τσάντλερ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της παραδέχθηκε ότι γεννήθηκε αγόρι και για να μεταμορφωθεί σε κορίτσι χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια σειρά από επεμβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τέιλορ γεννήθηκε ως Ντέιβιντ Ρόι Φιτς. Όμως αρκετά νωρίς συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το φύλο της. Στα προεφηβικά της χρόνια υποβλήθηκε σε θεραπείας αναστολής τεστοστερόνης και σε ηλικία 20 ετών υποβλήθηκε σε επέμβαση διόρθωσης φύλου.

Η Τέιλορ ή Ντέιβιντ όπως ήταν αρχικά το όνομα ήταν ερμαφρόδιτη. Δηλαδή είχε αρσενικά γεννητικά όργανα, μήτρα, άλλο όχι όρχεις, ούτε και ωοθήκη.

Αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Μάικλ Φελπς και όπως υποστηρίζει ότι γνωρίστηκαν μετά το μίτινγκ του Τίντερ. «Ζούμε έναν εφηβικό έρωτα. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο άνετα με έναν άνδρα, ούτε έχω νιώσει ξανά τόσο αποδεκτή», τονίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση έγινε στο μίτινγκ και το πρώτο της ραντεβού με τον ολυμπιονίκη ήταν σε έναν αγώνα ράγκμπι. «Το ένα έφερε το άλλο και κάναμε σεξ στο ημίχρονο», έχει υποστηρίξει σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Μετά από λίγο κάναμε σεξ ξανά. Υπήρχε οικειότητα. Ηταν η πρώτη φορά που κάποιος με έκανε να νιώθω αληθινή γυναίκα», προσέθεσε.

Αν όλα αυτά εκπλήσσουν όσους τα μαθαίνουν τώρα, αυτό που λογικά θα πρέπει να έχει πέσει από τα σύννεφα δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Μίκαελ Φελπς. Προφανώς δεν γνώριζε τίποτα και η Τέιλορ πιστεύει ότι ο Φελπς, από τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια θα την παρατήσει. «Πιθανότατα θα τον χάσω γιατί είναι πρώτο όνομα και η ομάδα του θέλει να τον προστατεύσει», λέει χαρακτηριστικά η 41χρονη ξανθιά σύντροφος του ολυμπιονίκη.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης