Στην εκπομπή «Zougla Sports» μίλησε η πρωταθλήτρια του άλματος εις ύψος Τατιάνα Γκούσιν. Η 21χρονη άλτρια του Γ.Σ. Κηφισιάς κατέθεσε τις εμπειρίες της από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων, που διεξήχθη στο Ηράκλειο και ολοκληρώθηκε με την πανηγυρική άνοδο της Ελλάδας στην Σούπερ Λίγκα του στίβου.

«Καταφέραμε επιτέλους να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα και το ζήσαμε με το παραπάνω. Το κοινό ήταν απίστευτο οπότε δώσαμε κάτι παραπάνω», είπε η Γκούσιν, η οποία με έγκυρο άλμα στο 1.85 πήρε την τρίτη θέση στο αγώνισμά της και προσέφερε 10 βαθμούς στην συγκομιδή της ελληνικής αποστολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τον Περικλή Ιακωβάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του, τόνισε: «Είχαμε ανατριχιάσει. Κάποιοι από εμάς δάκρυσαν. Δεν γίνεται να φύγει από τον στίβο. Του δώσαμε μία αγκαλιά και ένα μεγάλο χειροκρότημα».

Η Γκούσιν πήρε την απόφαση να φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προκειμένου να συνδυάσει τον στίβο με τις σπουδές της και αναφέρθηκε στην ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, ενώ αναφέρθηκε στους επόμενους αγώνες που βρίσκονται προ των πυλών.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, που θα διεξαχθεί στην Εσθονία και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο ΟΑΚΑ είναι οι στόχοι της. Εκεί η Γκούσιν θα δοκιμάσει να κάνει ατομικό ρεκόρ ξεπερνώντας το 1,88μ., το οποίο… γλίστρησε στους αγώνες του Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης