Ένα γκολ έφτανε και περίσσευε στον Παναιτωλικό, ώστε να επικρατήσει με 1-0 του ΟΦΗ, ολοκληρώνοντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Το μοναδικό τέρμα του ματς, που χάρισε το τρίποντο στα «καναρίνια» το πέτυχε ο Γκάλο στο 63ο λεπτό.

Πλέον η ομάδα του Σα Πίντο επικεντρώνεται στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη στη Λεωφόρο, όπου καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανοιχτό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, καθώς η έλλειψη βαθμολογικού άγχους επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ελεύθερα.

Αρκετές καλές φάσεις εκατέρωθεν, με αποκορύφωμα το σουτ του Καμαρά στο 24΄ που απέκρουσε ο Αγριμάκης με τη βοήθεια του δοκαριού, αλλά και το χαμένο τετ-α-τετ του ίδιου παίκτη στο 32΄, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να σώζει και πάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο καλό ρυθμό, αλλά το 63΄ ο Γκάλο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε ακόμη ένα δοκάρι με δυνατό σουτ του Καμαρά στο 75΄. Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 81΄, όμως ο Στεφανάκος απέκρουσε την κεφαλιά του Ντουντού.

Κίτρινες:
Κουτρομάνος, Γοδόι, Γκάλο – Μιλιάζες, Ντουντού, Φραγκουλάκης

Κόκκινες:
Γοδόι (90+3΄, 2η κίτρινη)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος (46΄ Μηλιός), Καλί, Καμαρά, Μελισσάς, Πασάς (30΄ Μπόγιοβιτς), Γοδόι, Σφακιανάκης (64΄ Τζούνιορ), Μαρτίνες, Γκάλο, Ανέν

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο):
Αγριμάκης, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Ντουντού, Νούνιες (76΄ Παπάζογλου), Κυζιρίδης (60΄ Φραγκουλάκης), Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς (76΄ Περογαμβράκης), Μπαρέιρο, Μιλιάζες, Στάθης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης