Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του, θα πρέπει να καταφέρουν να διαχειρίζονται την πίεση και την κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια.

Ο Ολλανδός τεχνικός, αρχικά παραδέχτηκε πως η ομάδα του, δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι της, ωστόσο το σημαντικό – όπως πάντα – παραμένουν οι τρεις πόντοι: «Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, είναι σημαντικοί μετά από ένα κοπιαστικό παιχνίδι στο Αλκμάαρ. Γι’ αυτό, άλλωστε, και υπήρχαν κάποια προβλήματα στο τέλος. Αλλά οι παίκτες έπαιξαν με πάθος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι απόλυτα φυσιολογικό με τρία παιχνίδια την εβδομάδα να υπάρχει κούραση. Σήμερα μπήκαμε καλύτερα απ ότι στο δεύτερο ημίχρονο με την Αλκμάαρ. Ήμασταν καλοί στην τακτική και στην οργάνωση χάσαμε κάποια στιγμή τον έλεγχο και εκεί οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκουν τρόπο να ελέγχουν τις δυνάμεις τους. Θα πρέπει η ομάδα να μπορεί να μανατζάρει τα τρία παιχνίδια την εβδομάδα» είπε ο Στέφενς και αναφορικά με την ως τώρα συγκομιδή πρόσθεσε: «Ναι είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά χάσαμε κάποιους βαθμούς από δικά μας λάθη. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, αν και θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την συνήθεια που τείνει να γίνει λατρεία για τον ΠΑΟΚ και είναι οι ανατροπές, ο Ολλανδός κόουτς ανέφερε: «Είναι πολύ θετικό ότι γυρνάμε τα παιχνίδια. Δεν είναι το κυρίαρχο μας πρόβλημα ότι μένουμε πίσω στο σκορ, αν και θα ήθελα να πετυχαίνουμε πρώτοι το γκολ κι να κερδίζουμε. Μετά το 2-1 χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε το 3-1 ή το 4-1 και αν δεν κάνεις γκολ, όπως έγινε σήμερα με το πέναλτι, ο αντίπαλος μπορεί να κάνει την ζημιά. Εμείς πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ».

Για την πίεση που ασκήθηκε στον ΠΑΟΚ: «Και εμείς ασκήσαμε σήμερα πίεση και το κάναμε καλά. Ο Παναθηναϊκός έχει μία νέα ομάδα, αλλά επίσης έχει 11 παίκτες και η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντική πιστέψτε με».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης