Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος έμεινε ο Χουμπ Στέφενς με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο 0-0 κόντρα στην Μακάμπι, στη Χάιφα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε μετά τον αγώνα:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δεν είδα αυτά που ήθελα να δω. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα απ’ τα δύο ημίχρονα Δεν μπήκαμε καλά και δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Για μένα είναι απογοητευτική η εικόνα. Έπρεπε να κερδίσουμε και δεν το καταφέραμε. Πρώτα θα μιλήσουμε για το σημερινό παιχνίδι. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να μιλήσουμε για όσα έγιναν σήμερα και μετά θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συνέχεια στην συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός τεχνικός είπε: «Η ισοπαλία ενδεχομένως να είναι καλή. Όταν δεν κερδίζεις το καλύτερο είναι να μη χάνεις. Ωστόσο μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ΄ ότι σήμερα».

Σε ερώτηση αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είπε: «Αυτή δεν είναι σωστή νοοτροπία, δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας».

Ο Ολλανδός κλήθηκε να εξηγήσει την κακή εμφάνιση και απάντησε: «Είναι πάρα πολλά για να τα πω τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια μίλησε για τα λάθη: «Πρέπει να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές που λέτε ότι έκαναν πολλά λάθη, για να σας απαντήσουν το γιατί».

Για τον όμιλο υποστήριξε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να δω την εικόνα. Η Σαχτερ έχασε. Η Μακάμπι δεν μπορεί να μας φτάσει. Θα ήθελα πάντως να έχουμε τελειώσει από σήμερα την πρόκριση».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Έχω πολλά να κάνω, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο. Αυτό που δείξαμε σίγουρα δεν είναι αρκετό. Το καλύτερο είναι να μην πούμε πολλά για την Κυριακή, διότι προηγείται μία κουβέντα με τους παίκτες για όσα έγιναν σήμερα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης