Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Μιράντα, έπλεξε σε δηλώσεις του το εγκώμιο του νέου προπονητή της εθνικής Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, για τις αλλαγές που έχει κάνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τότε που ανέλαβε το «τιμόνι» του.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος διεθνής αμυντικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού φιλικού με την Αυστρία στη Βιέννη: «Ο Ντούνγκα έχει αλλάξει τη νοοτροπία όλων των παικτών. Πλέον είμαστε όλοι μέρος ενός συνόλου. Στοχος μας είναι να μην δεχόμαστε γκολ και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Όταν μάλιστα αυτό συνδυάζεται και με νίκες, τότε ακόμα καλύτερα». Σχετικά με την αυριανή φιλική αναμέτρηση ο Μιράντα τόνισε: «Σε ένα αγώνα με έναν αντίπαλο όπως η Αυστρία όλα κρίνονται από την εικόνα που παρουσιάζεις στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Ντούνγκα στον πάγκο της «σελεσάο» μετά την τετραετία 2006-10, καθώς κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι και να αναδιοργανώσει την ομάδα, μετά την αποτυχία της να κατακτήσει το Μουντιάλ του 2014, το οποίο διοργάνωσε η Βραζιλία και το οποίο συνοδεύτηκε από την ταπεινωτική ήττα με 7-1 από την Γερμανία στα ημιτελικά του θεσμού. Μέχρι στιγμής ο 51χρονος τεχνικός μετράει 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς μάλιστα η ομάδα να έχει δεχτεί γκολ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης