Ο Άαρον Τζάκσον μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στους «πράσινους». Ο γκαρντ της ομάδας της Ρωσίας τόνισε για το τρίτο ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση κι έχουμε την υπόθεση στα χέρια μας στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι έτσι όμως ξέρουμε πως είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου οι παίκτες παίρνουν πολύ ενέργεια από τον κόσμο τους. Είμαστε στο 2-0, αλλά δεν βλέπουμε το Final-4 μέχρι να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Την περασμένη χρονιά έπρεπε να γυρίσουμε πίσω στη Μόσχα για το πέμπτο παιχνίδι. Δεν θέλουμε να ισοφαρίσουν τη σειρά και να επιστρέψουμε ξανά με πολλή πίεση. Θέλουμε να πάρουμε μια νίκη στην Αθήνα κι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ελπίζουμε να κερδίσουμε το τρίτο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η Αθήνα είναι μια εξαιρετική πόλη, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε γρήγορα στη Μόσχα. Φυσικά, περιμένουμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό στην έδρα του. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψουν πιο σκληρά. Περιμένουμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στην έδρα τους. Είναι σκληρή έδρα, αλλά είναι πάντα ωραίο να παίζεις εκεί. Αυτός ο κόσμος είναι απίστευτος! Είναι ωραίο, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Πάντα είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοιες ατμόσφαιρες.

»Ο Αντρέι Κιριλένκο ήρθε στα μέσα της σεζόν, είναι πολύ σημαντική προσθήκη τόσο για το ρόστερ όσο κι εκτός παρκέ. Αρχίζει και νιώθει άνετα και μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στη θέση του. Είμαι χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη και δεν πρέπει να παίξω απέναντί του. Ο Μίλος Τεόντοσιτς παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του, είναι απίστευτος, θα πρέπει να βγει MVP της φετινής Ευρωλίγκας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης