Ρεπορτάζ: Ανδρέας Αθανασούλης
Φωτογραφίες-Βίντεο: Παναγιώτης Σαγκούρης

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μαρκόπουλο μια από τις μεγαλύτερες ιπποδρομιακές φιέστες της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της 49ης Ιπποδρομιακής Συγκέντρωσης του έτους περιελάμβανε οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες, συμπεριλαμβανομένων των ιπποδρομιών Winter Challenges, με τον κόσμο που τις παρακολούθησε να απολαμβάνει πλούσιο θέαμα.

Μάλιστα για τον εορτασμό της μεγαλύτερης ιπποδρομίας του χειμώνα ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε και ένα μεγάλο party που πραγματοποιήθηκε μετά την απονομή των επάθλων των μεγάλων νικητών των ιπποδρομιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν σπουδαίοι «βετεράνοι» του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ όπως οι Διαμαντίδης, Σπανούλης, Δομάζος, Χατζηπαναγής, Κωνσταντίνου και άλλα μεγάλα ονόματα από το χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, καθώς και αστέρες της εγχώριας showbiz οι οποίοι και παρακολουθήσουν τις ιπποδρομίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά διεξήχθησαν οι ιπποδρομίες WINTER CHALLENGE την ίδια ημέρα στο Μαρκόπουλο ώστε να αναδειχθούν οι πρωταθλητές ίπποι για τον χειμώνα!

Στην ηλικία των 2 ετών νικητής αναδείχθηκε ο ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ, στην ηλικία των 3 ετών νικητής αναδείχθηκε ο ίππος ΑΣΤΕΡΙΩΝ και στην ηλικία των 4 ετών νικητής αναδείχθηκε ο ίππος ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης