Μία μεγάλη επιτυχία ή ένα θετικό αποτέλεσμα με ιδιαίτερη σημασία ολοκληρώνεται από την ανταμοιβή του κόσμου! Είκοσι τέσσερις ώρες μετά το 1-1 με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη οι οπαδοί του Αστέρα άρχισαν να συγκεντρώνονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Το λεωφορείο με την αποστολή του Αστέρα έφτασε στο γήπεδο με συνοδεία πολλών αυτοκινήτων φίλων της ομάδας που κόρναραν σε όλη την διαδρομή, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη και όμορφη ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι του Αστέρα αντίκρισαν το πούλμαν άρχισαν να τραγουδάνε συνθήματα, να κυματίζουν τα κασκόλ της ομάδας και να ανάβουν καπνογόνα, με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας να πνίγονται στις αγκαλιές του χαρούμενου και περήφανου φίλαθλου κόσμου.

Ο Φακούντο Πάρα, που σημείωσε το «χρυσό γκολ» της αναμέτρησης, έγινε –όπως ήταν φυσικό- σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, ενώ από την πλευρά τους όλα τα μέλη της αποστολής του Αστέρα ευχαριστούσαν τους φιλάθλους για την υποδοχή και τους ζητούσαν να δημιουργήσουν μία όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα και στον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Καλλονή.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης