Η ΑΕΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ (18:00, OTE Sport 4), σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Football League. Η Ένωση, που δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία της από τους Αχαιούς στην έδρα της, σε περίπτωση νίκης θα πάρει… αέρα εννέα βαθμών από την Παναχαϊκή και θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα, ενόψει των πλέι οφ της ανόδου στη Super League.

Ο πρώτος κάθε ομίλου παίρνει μπόνους τριών βαθμών για τα πλέι οφ, ενώ κερδίζει βαθμούς διαιρώντας τους βαθμούς που τον χωρίζουν με τον τρίτο δια του τρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Καραγκιολίδη και Μπρέσεβιτς και τους ανέτοιμους Ντ’ Ακόλ, Κορδέρο και Φαγέ.

Κάτω από την εστία θα ξεκινήσει ο Ανέστης, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα παραταχθούν οι Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Σοϊλέδης, Στον άξονα θα παίξουν οι Γιόχανσον και Ανάκογλου, έχοντας μπροστά τους τον Μάνταλο. Στα πλάγια θα αρχίσουν οι Πλατέλλας και Μπαρμπόσα, ενώ προωθημένος θα είναι ο Αραβίδης.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Βούρας, Γροντής, Μ. Ντούνης, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Ζόριτς και Κρισάντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση έχει κοντραριστεί στο παρελθόν 26 φορές με την Παναχαϊκή ως γηπεδούχος και μετρά 23 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης