Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Με δύο παιχνίδια θα πορευτούμε σήμερα για… τριπλασιασμό, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο 1 ημίχρονο-1 τελικό της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Πόρτο και στον άσο της Μιάλμπι κόντρα στην Ντέγκεφορντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον επαναληπτικό της «Άλιανζ Αρίνα» για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ οι Βαυαροί είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν σοβαροί από την αρχή του ματς. Στο πρώτο ματς οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν ηττηθεί με 3-1 και ως εκ τούτου δεν έχουν περιθώρια για άλλη λάθη, καθώς απειλούνται με αποκλεισμό.

Περιμένουμε ότι η ομάδα του Γκουαρντιολα θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο από την τραγική εικόνα της στο «Ντραγκάο». Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να προκριθεί, ωστόσο φρονούμε ότι θα μπορεσει να προηγηθεί πριν το πρώτο ημίχρονο και θα πάρει τη νίκη.

Από εκεί και πέρα η Μιάλμπι στη Β’ κατηγορία της Σουηδίας αντιμετωπίζει μία ομάδα που μετράει δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές και η άμυνα έχει δείξει ότι είναι αρκετά ευάλωτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι φρονούμε ότι στο εν λόγω ματς έχει αρκετές πιθανότητες ο άσος, καθώς από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καλά στοιχεία στα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος.

ΔΥΑΔΑ…

102.
ΜΙΑΛΜΠΙ-ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ 1 (1.70)
104. MΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΠΟΡΤΟ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ (1.75)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης