Πολύ κοντά στην επισημοποίηση της χορηγικής συμφωνίας με την μεγάλη τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airilines είναι η ΠΑΕ Ηρακλής όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της εταιρείας Σπύρος Παπαθανασάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα με θέμα τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του Ηρακλή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προλόγισε την συνέντευξη Τύπου και προσδιόρισε πως στις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επίσημη εκδήλωση χορηγίας από την τουρκική εταιρεία ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα δείτε κάποια πράγματα σχετικά με την Τurkish, τα ξέρει καλύτερα ο κύριος Γραμμένος. Εμείς θέλουμε μια ευρύτερη συνεργασία με την Turkish Airlines, δεν αναφερόμαστε σε μια απλή χορηγία.

Είναι σημαντικό που οι άνθρωποι της θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Μας δείχνουν εμπιστοσύνη για το τι μπορούμε να κάνουμε στο ποδόσφαιρο» είπε ενώ για τις Ακαδημίες πρόσθεσε:

«Θα μιλήσουμε για τις ακαδημίες της ομάδας και είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα κάνουμε. Θα δώσουμε βαρύτητα στις ακαδημίες με παίκτες που πιστεύουν στον Ηρακλή και να τους βοηθάμε με παίκτες που θα έρχονται να μας βοηθήσουν να φτάσουμε ψηλότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης