Την ευκαιρία να πλησιάσει τη Γιουβέντους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α έχασε η Ρόμα η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Σασουόλο, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λιάιτς.

Η Σασσουόλο προηγήθηκε γρήγορα 2-0 με γκολ που πέτυχε ο Σιμόνε Ζάζα στο 15’ και το 18’ και «πάγωσε» τους «τζιαλορόσι». Στο ημίχρονο μερίδα των οπαδών της Ρόμα αποδοκίμασαν την ομάδα τους, η οποία στο 50’ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ντε Ρόσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρόμα στο 77’ κέρδισε πέναλτι και ο Λιάιτς μείωσε σε 2-1, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον ίδιο παίκτη. Για την Σασσουόλο αποβλήθηκε ο Βρσάλικο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος του ματς. Για τους γηπεδούχους βασικοί αγωνίστηκαν οι Μανωλάς και Χολέμπας.

Ρόμα:
Ντε Σάνκτις, Φλορέντσι, Μανωλάς, Γιανγκά – Μπιβά, Χολέμπας, Πιάνιτς (72’ Κειτά), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν (54’ Ναϊνγκολάν), Ιτούρμπε (55΄ Ζερβίνιο), Ντέστρο, Λιάιτς.

Σασουόλο:
Κονσίλι, Βρσάλικο, Καναβάρο, Ακέρμπι, Πελούσο, Ταϊντέρ, Μιρισόλι, Μπρίγκι (81’ Μπιοντίνι), Μπεράρντι (81’ Φλόρες), Ζάζα (84’ Φλοκάρι), Σανσόνε.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης