«Διπλό»…παραμονής πέτυχε η Εσπανιόλ στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο (1-3), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.

Περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος, ο Λούκας Βάθκεθ έβαλε μπροστά την ομάδα της Βαρκελόνης, η οποία αν κι έμεινε με 10 παίκτες στο 81΄ (αποβλήθηκε ο Στουάνι) κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον άνθρωπο που στο 9΄ είχε ανοίξει το σκορ (Γκαρσία). Ο Μπαπτιστάο στο 45΄ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τη Ράγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ του Πάκο Αλκαθέρ στο 31΄ ήταν αρκετό στη Βαλένθια για να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Εϊμπάρ και να «αναρριχηθεί» στην 4η θέση της πριμέρα ντιβιζιόν.

Οι «νυχτερίδες» μετά την…επική πρόκριση στο κύπελλο (4-4 με τη Ράγιο Βαγεκάνο) κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο» και συνεχίζουν να ελπίζουν στην έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Ο Αντρέας Ίβανσιτς με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα «έσωσε την παρτίδα» για τη Λεβάντε, που μέχρι τότε ήταν πίσω στο σκορ από τον γκολ του Κάρλος Βέλα στο 48΄. Λεβάντε και Σοσιεδάδ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία ομάδα ικανοποιημένη, καθώς παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης