Για τρίτη διαδοχική χρονιά, ο Πάμπλο Λάσο αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της κανονικής περιόδου στο ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Πέντε ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague με τη Ρεάλ μέσα στο «Παλάθιο δε λος Ντεπόρτες» της Μαδρίτης, ο έμπειρος τεχνικός έμαθε ακόμη μία ευχάριστη είδηση, ότι δηλαδή οι συνάδελφοί του στη “Liga Endesa” τον ανέδειξαν καλύτερο προπονητή της κανονικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «βασίλισσα» έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση ήδη από την 32η αγωνιστική, με την «αυλαία» της κανονικής περιόδου να πέφτει την ερχόμενη Κυριακή (24/5), όταν η Ρεάλ υποδέχεται τη Μανρέσα, για την 34η ημέρα.

«Είμαι ευτυχής που ο κόσμος αναγνωρίζει το στιλ που έχω δημιουργήσει στη Ρεάλ. θα ήθελα να μιλούν όλοι με καλά λόγια για εμένα, αλλά ξέρω σε ποια ομάδα είμαι.

Σκεφτείτε πως μια σεζόν διαρκεί δέκα μήνες. Το γεγονός, λοιπόν, ότι για τρία διαδοχικά χρόνια μου απονέμουν αυτή τη διάκριση, ως προπονητή ενός ρόστερ γεμάτου από πολύ ταλαντούχους παίκτες, είναι ενδεικτικό του ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αθλητισμός έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Όταν τελειώνει μια διοργάνωση, μια πόρτα κλείνει και μια άλλη ανοίγει.

Χαίρομαι για τους παίκτες μου που έως τώρα έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος και έχουν κατακτήσει τον τίτλο του “Copa del Rey” (Κύπελλο Ισπανίας) και την Ευρωλίγκα. Ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύσκολα ματς στα πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε έως το τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά γι’ αυτήν τη διάκρισή του ο Λάσο.

Για τρίτη διαδοχική χρονιά, ο Πάμπλο Λάσο αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της κανονικής περιόδου στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πέντε ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τη Ρεάλ μέσα στο «Παλάθιο δε λος Ντεπόρτες» της Μαδρίτης, ο Λάσο έμαθε ακόμη μία ευχάριστη είδηση, ότι δηλαδή οι συνάδελφοί του στη “Liga Endesa” τον ανέδειξαν καλύτερο τεχνικό της κανονικής περιόδου. Η “βασίλισσα” έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση ήδη από την 32η αγωνιστική, με την «αυλαία» της κανονικής περιόδου να πέφτει την ερχόμενη Κυριακή (24/5), όταν η Ρεάλ υποδέχεται τη Μανρέσα, για την 34η ημέρα.

Ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος είχε αναδειχθεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καλύτερος προπονητής του ισπανικού πρωταθλήματος για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, δήλωσε για την επιτυχία του αυτή: «Είμαι ευτυχής που ο κόσμος αναγνωρίζει το στιλ που έχω δημιουργήσει στη Ρεάλ. θα ήθελα να μιλούν όλοι με καλά λόγια για εμένα, αλλά ξέρω σε ποια ομάδα είμαι. Σκεφτείτε πως μια σεζόν διαρκεί δέκα μήνες. Το γεγονός, λοιπόν, ότι για τρία διαδοχικά χρόνια μου απονέμουν αυτή τη διάκριση, ως προπονητή ενός ρόστερ γεμάτου από πολύ ταλαντούχους παίκτες, είναι ενδεικτικό του ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Ο αθλητισμός έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Όταν τελειώνει μια διοργάνωση, μια πόρτα κλείνει και μια άλλη ανοίγει. Χαίρομαι για τους παίκτες μου που έως τώρα έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος και έχουν κατακτήσει τον τίτλο του “Copa del Rey” (Κύπελλο Ισπανίας) και την Ευρωλίγκα. Ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύσκολα ματς στα πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε έως το τέλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης