Την ήττα με 3-1 από την Γουέστ Μπρομ γνώρισε ο Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη τη Δευτέρα στο στάδιο Σριούσμπερι.

Το γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσε ο Καραγκούνης στο 14ο λεπτό, ενώ για τους Άγγλους σκόραραν οι Ανελκά (54`), Μπεραίνο (72`) και Ρόζενμπεργκ (87`). Ο Μπεραίνο είχε και σουτ στο δοκάρι στο 66ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 13` ο Τσενάμο σταμάτησε σε τετ α τετ τον Λογκ και στην εξέλιξη της φάσης ο Φυτανίδης έβγαλε τη μπάλα στην αντεπίθεση, ο Παπαδόπουλος με ωραία ενέργεια την έκοψε στον Καραγκούνη κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ απέναντι στον Μάιχιλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, Γουέστ Μπρόμιτς ισοφάρισε με κεφαλιά του Ανελκά στο 54′. Στο 66′ ο Μπεράϊνο σημάδεψε με ωραίο σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη και έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με προβολή από ένα μέτρο έκανε το 2-1.

Τρία λεπτά πριν από το τέλος ο Ρόζενμπεργκ με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Τσενάμο, Νάστος, Παπαδόπουλος, Ούμπιντες, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Πρίτο, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου (42′ Ιγκλέσιας), Καραγκούνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Σηφάκης, Νάστος(66′ Παπουτσογιαννόπουλος), Γιαννούλης (66′ Τζαμάλ), Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος(66′ Μπάλλας), Ιγκλέσιας, Μπρίτο (66′ Καλλέργης), Φάμπιο, Καραμάνος, Καραγκούνης(85′ Γρομητσάρης).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης