Σήμα κινδύνου συνεχίζει να εκπέμπει η Πάρμα, καθώς για δεύτερη σερί αγωνιστική αναβάλλεται παιχνίδι της στο Καμπιονάτο.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ουραγός του ιταλικού πρωταθλήματος ανάγκασαν τους παίκτες να απειλήσουν με απεργία ενόψει των επερχόμενων αγώνων, λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας (FIGC) συμφώνησε σήμερα να αναβάλλει την αναμέτρηση των «παρμέτσι» με τη Τζένοα, αναγνωρίζοντας την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι παίκτες που παραμένουν απλήρωτοι από το ξεκίνημα της περιόδου.

Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Ουντινέζε, καθώς ο σύλλογος δεν είχε τα χρήματα για να πληρώσει για προσωπικό ασφαλείας ή την αστυνομία.

Το… χάος που επικρατεί στην πρώην κάτοχο του κυπέλλου UEFA ανάγκασε τους παίκτες να πλένουν μόνοι τους τα ρούχα τους μετά τις προπονήσεις και μπροστά στο αδιέξοδο αυτό ο αρχηγός της ομάδας, Αλεσάντρο Λουκαρέλι, τόνισε ότι η ομάδα δεν επιθυμεί να ταξιδέψει στη Γένοβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα παίξουμε την Κυριακή, ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα», τόνισε ο έμπειρος παίκτης στην ιστοσελίδα της Πάρμα και πρόσθεσε: «Εάν δεν μας δοθούν κάποιες εγγυήσεις θα κατέβουμε σε απεργία και θα χάνουμε κάθε ματς με 3-0 (σ.σ. στα χαρτιά)».

Η ομοσπονδία, πάντως, προειδοποίησε ότι πρόκειται για την τελευταία φορά που αναβάλλει ματς της Πάρμα: «Αναλογιζόμενοι την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες συμφώνησα να αναβληθεί ο αγώνας, αλλά δε μπορώ να το κάνω κάθε Κυριακή», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης