Την αποστολή του Ολυμπιακού, υποδέχθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στις τρεις τα ξημερώματα. Ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, διευκρίνισε πως θεωρεί την σεζόν πετυχημένη ενώ τους κατέστησε σαφές πως δεν θα βιώσουν ποτέ ξανά συνθήκες… ζούγκλας, όπως χαρακτήρισε αυτές στην Τούμπα.

«Για μένα, όλη η χρονιά είναι πετυχημένη. Αυτό που συνέβη απόψε είναι πολύ κακό, Μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει. Είμαστε ισχυροί και ενωμένοι. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας. Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν ζούγκλα. Είστε επαγγελματίες όμως θέλω να πω συγγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχθήκατε. Και αυτό γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά. Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, πως τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει και πως αυτό μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για την χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο μεταξύ τα όσα έγιναν στην Τούμπα γέμισαν… τέσσερις σελίδες στο φύλλο αγώνα. Ο διαιτητής Μάνταλος περιγράφει τα πάντα με λεπτομέρεια. Μέσα από όλα αυτά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πολύ βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ και πιθανότατα το κλείσιμο της Τούμπας για κάποιες αγωνιστικές.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης