Ο γνωστός για τις μπαρούφες που πάντα βρίσκει την ευκαιρία να πετάξει στον αέρα αρχιεπίσκοπος Κύπρου επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό τον υπόδικο κύριο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Να ήταν μόνον αυτό;

Ο κάργα λαϊκιστής ιεράρχης της μαρτυρικής Κύπρου και των αδελφών μας Κυπρίων Χρυσόστομος πήγε στη φυλακή παρέα με κάποιον αρχιμανδρίτη, Ιερώνυμο στο όνομα, ο οποίος ξεπέρασε το αφεντικό του. Φοβερά πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εν λόγω Ιερώνυμος, λοιπόν, σα να απήγγειλε τα θέσφατα της Βίβλου, υποστήριξε: «Ο Λαυρεντιάδης κατηγορείται αδίκως. Κρατείται παρανόμως και με τη βοήθεια του Θεού θα λάμψει η αλήθεια».

Δεν ρωτάμε πόσο πήγε το μαλλί στις χορηγίες του θεοσεβούμενου Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην Εκκλησία της μαρτυρικής Κύπρου. Ούτε πόσο ποντάρει ο Χρυσόστομος να κονομήσει με την αποφυλάκιση του μεγαλοεπιχειρηματία.

Στέκομαι εγώ ο άθεος στην ύβρι προς τον Θεό από έναν ρασοφόρο. Μας λες ότι «θα λάμψει η αλήθεια, η αθωότητα του Λαυρεντιάδη, με τη βοήθεια του Θεού». Μάλιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένας παπάς λέει δημόσια χοντρομαλακίες. Ανοησίες. Ότι κάνει δημόσιες σχέσεις βάζοντας στο παιχνίδι τον μεγαλοδύναμο. Για να αναφέρεται στην αθωότητα τραπεζίτη σημαίνει ότι είναι σίγουρος 101%.

Αν, όμως, καταδικαστεί για την αρπακτή ο Λαυρεντιάδης, τότε θα φταίει ο Ύψιστος. Έτσι πάει. Έκανε το κορόιδο και χωρίς τη βοήθεια Του άφησε ανυπεράσπιστο τον κατηγορούμενο και διέσυρε θρησκευτικά τον αρχιμανδρίτη.

Θα δούμε, όμως. Πώς θα ξηγηθεί ο Θεός στην υπόθεση Λαυρεντιάδη.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ αγοράσει το μισό γήπεδο Καραϊσκάκη ο Λαυρεντιάδης από τον Σωκράτη Κόκκαλη, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης