Ο Τάσος Αυλωνίτης, που είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό, μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε ότι πρότυπό του είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στη Nova και ρωτήθηκε αρχικά για το πώς αισθάνεται μετά το νικητήριο γκολ στο ντέρμπι «αιωνίων»: «Η ψυχολογία μου έχει ανέβει, αλλά δεν παύει να ήταν ένας αγώνας που ήρθαν οι τρεις βαθμοί και πρέπει σαν ομάδα να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε Ολυμπιακός και η νίκη σε κάθε παιχνίδι είναι αυτονόητη και δεν μπορούμε να μένουμε σε ένα ντέρμπι. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίπολης, όπου οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση αν είχε φανταστεί πως θα πετύχει το γκολ της νίκης σε ντέρμπι «αιωνίων» απάντησε: «Όχι, δεν το’ χα φανταστεί. Όταν σκόραρα προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω. Ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν νίκη και η χαρά ήταν διπλή. Ήταν κάτι παραπάνω από όνειρο, που έγινε πραγματικότητα».

Για τη στάση του κόσμου απέναντί του μετά το γκολ, είπε: «Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος με έχει προσεγγίσει, μου δίνει συγχαρητήρια και με κάνει χαρούμενο αυτό. Όμως δεν θα κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα, που είναι η σκληρή δουλειά, για να δείχνω στο γήπεδο τη σκληρή μου δουλειά στην προπόνηση».

Ο Τάσος Αυλωνίτης αποκάλυψε το πρότυπό του: «Είχα αφίσα του Μέλμπεργκ στο δωμάτιό μου. Τον θεωρούσα είδωλο και έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, από τους καλύτερους που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό στη θέση του στόπερ. Μου άρεσε πολύ και σαν προσωπικότητα. Ήταν πολύ συγκρατημένος, συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, ήρεμος και προσπαθούσα από μικρός να πάρω στοιχεία που έχει ο Μέλμπεργκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, ανέφερε: «Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Παίζει στην έδρα του και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και νομίζω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε».

Για το ματς με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, σημείωσε: «Είναι δύο διαφορετικό θεσμοί. Καιγόμαστε για τους βαθμούς απέναντι στον Αστέρα και δεν θα κοιτάξουμε το ματς του Champions League. Προέχει το παιχνίδι στην Τρίπολη, θα πάμε να κερδίσουμε για να πάμε με καλή ψυχολογία στο Τορίνο ώστε να διεκδικήσουμε κι εκεί ένα αποτέλεσμα που θα είναι καλό για μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης