Η εικόνα του Κόροιβου δεν αρμόζει σε ομάδα της Basket League, τόνισε ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά τη συντριβή από την Κύμη στο «Τάσος Καμπούρης».

Ο πρώην τεχνικός του Παγκρατίου εξέφρασε την ελπίδα πως οι παίχτες του θα διαχειριστούν κατάλληλα το αποτέλεσμα της Δευτέρας. Ανέφερε μάλιστα πως η στατιστική δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης και πως θέλουν να κάνουν περήφανη την Αμαλιάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«Καταρχήν, να πούμε συγχαρητήρια στην Κύμη και στον Βασίλη Μπρατσιάκο για την ομάδα του. Ξέραμε ότι πέρναγαν κάποιες δυσκολίες, νομίζω ότι αυτή η νίκη είναι “εφαλτήριο” για να αισθανθούν όλη εδώ στην Κύμη, μια ομάδα καινούρια στην κατηγορία, λίγο καλύτερα.

Τώρα, όσον αφορά στη δική μου ομάδα, εδώ γυρίσαμε πάλι ταινία, γυρίσαμε τον “Τιτανικό”. Θα πω ένα πράγμα για να μη λέω δικαιολογίες, αυτό που παρουσίασε αυτή τη στιγμή ο Κόροιβος δεν είναι ομάδα αυτής της κατηγορίας. Ελπίζω με πολύ δουλειά να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα αυτής της κατηγορίας. Μάλλον μας έκαναν και πολύ κακό οι νίκες που κάναμε στο Κύπελλο. Νομίσαμε ότι ήμαστε καλύτεροι από αυτό που πραγματικά ήμαστε και ήρθαμε εδώ και φάγαμε τέτοια “σφαλιάρα”. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίζω να τη διαχειριστούμε τουλάχιστον καλά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα μπορούσαμε να βρούμε χιλιάδες, αλλά δεν υπάρχουν. Ούτε οι τραυματίες, ούτε οι διακοπές. Εγώ πίστευα ότι είμαστε ομάδα, αυτό το πράγμα που παρουσιάσαμε σήμερα δεν ήταν ομάδα, ήταν κάτι άλλο.

Προσπαθούμε να παλέψουμε, να δώσουμε σε μια πόλη μια ευχαρίστηση, μια υπερηφάνεια. Δεν νομίζω κανείς σε όλο τον νομό μας να είναι υπερήφανος για αυτό το πράγμα που θα διαβάσει και, που ευτυχώς, δεν είδε. Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για τις στατιστικές, για ότι κάναμε περισσότερα σουτ εμείς, αλλά δεν βάλαμε τίποτα, για ότι η Κύμη σούταρε με πάνω από 50% σε δίποντα και τρίποντα. Όλα αυτά, όμως, είναι θέμα ικανότητας των παιδιών της Κύμης, αλλά και δικής μας ατσαλοσύνης.

Τέλος, να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Βασίλη Μπρατσιάκο, με έχει στο +1 πλέον, να έχει ηρεμία και να συνεχίσει την καλή δουλειά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης