Η Καλλονή διατήρησε το αήττητο της έδρας της στη φετινή Super League, καθώς τη Δευτέρα κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σκορ του Πανθρακικού στη Μυτιλήνη, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μαντζουράκη άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με τον Αναστασιάδη, ενώ τη νίκη της, που την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, «σφράγισε» στο 65ο λεπτό ο Μανούσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανθρακικός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση απέναντι στους νησιώτες και ηττήθηκε απόλυτα δίκαια, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους πέντε βαθμούς.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγάλη πίεση στον αντίπαλό τους στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πασχαλάκη να αναδεικνύεται σε πρόσωπο του αγώνα, κάνοντας σωτήριες επεμβάσεις στο φάουλ του Μανούσου (25′), στο σουτ του Καλτσά (28′) και στην προσπάθεια του Χουάνμα (37′), ενώ νωρίτερα (28′) ο Σερφά είχε αποκρούσει πάνω στη γραμμή την προβολή του Αντέγιο.

Τελικά η υπέροχη της ομάδας του Μαντζουράκη μετουσιώθηκε σε γκολ στο 37ο λεπτό, όταν ο Αναστασιάδης με κοντινό σουτ, μετά από γέμισμα του παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Βαλιού, νίκησε τον γκολκίπερ των Θρακιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός προσπάθησε να αντιδράσει, κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης και 55′ ο Ίγκορ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κεϊτά αλλά ο Σιδηρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Για να φτάσουμε στο 65ο λεπτό, όταν οι νησιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη και τους τρεις βαθμούς φτάνοντας στο 2-0, που σημείωσε ο Μανούσος σε αντεπίθεση, ύστερα από λάθος του Σερφά.

Κίτρινες: Κεϊτά, Χουάνμα, Γιορέντε – Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Τζάνης

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (76΄ Μπαρέρα), Μανούσος, Ναβάρο (82΄ Πιπίνης), Χουάνμα (84΄ Κύπρου).

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντιγκινί (82΄ Αράμπα), Λαδάκης, Τζάνης, Κάσες (58΄ Χασομέρης), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά (51΄ Καθάριος), Ποτουρίδης, Ίγκορ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης