Για την ανάδειξή του σε MVP της 7ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών μίλησε ο Βίνσεντ Κάουνσιλ  στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι αυτό το βραβείο ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

«Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο,» ανέφερε ο άσος του ΑΓΟΡ και συνέχισε: «Σίγουρα η απόδοσή μου ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής και σκληρής δουλειάς που πραγματοποιείται στις προπονήσεις. Δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου. Παράλληλα, είμαι διπλά χαρούμενος γιατί συνδυάστηκε με μία ακόμα νίκη για την ομάδα μου που μας ανεβάζει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά και βαθμολογικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά στην εμπειρία του ως παίκτης των Ρεθυμνιωτών επισήμανε: «Επέλεξα το Ρέθυμνο και κατ’ επέκταση να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πως η ομάδα αυτή μου ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μου. Σκοπός μου είναι να προσφέρω όσο πιο πολύ μπορώ για να πετύχει η ομάδα μου τους στόχους της. Στο Ρέθυμνο συνάντησα ένα οικογενειακό κλίμα, το οποίο μου έκανε εντύπωση από την αρχή. Όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα φέτος σε συνδυασμό με το ταλέντο που υπάρχει.

Καταρχήν, θέλουμε να μπούμε στα πλέϊ οφ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, με ιδανικότερο σενάριο την είσοδο μας στην πρώτη πεντάδα».

Κλείνοντας κατέθεσε την άποψή του για το ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ υψηλού επιπέδου και διαθέτει πολλές καλές ομάδες με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όπως, προείπα αυτοί ήταν και οι λόγοι που με έκαναν να έρθω εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης