Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη επεισόδιο έγινε την Παρασκευή ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Αγίου Λουκά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν στο 58ο λεπτό του αγώνα Άγιος Λουκάς-Πυρσός Πετριάς σε γήπεδο της Πέλλας, όταν ο… οξύθυμος παίχτης αρχικά αντάλλαξε βρισιές με έναν 16χρονο(!) αντίπαλό του και στη συνέχεια του όρμησε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι. 

Δύο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πυρσού Πετριάς, βλέποντας τον αντίπαλό τους να χτυπά με μανία τον 16χρονο συναθλητή τους, προσπάθησαν να παρέμβουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι ίδιοι και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές έχει υποστεί κατάγματα στον αυχένα και στον θώρακα, ο δεύτερος έχει ραγισμένο χέρι, ενώ ο τρίτος φέρει εκδορές και μώλωπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας διεκόπη, ενώ προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Αναζητείται…

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι πράγματι ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ συμμετείχε σε συμπλοκή και πλέον καταζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

«Μετά το περιστατικό τα ίχνη του αγνοούνται. Δεν γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται. Οι άλλοι τρεις παίχτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες» σημείωσαν χαρακτηριστικά. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο παίκτης αφορούν στα αδικήματα για σωματικές βλάβες, στο νόμο περί αθλητισμού, αλλά και για εξύβριση, όλα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Κατίδης: «Δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν»

Στον ισχυρισμό ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ξυλοδαρμό τριών αντιπάλων του στον αγώνα ανάμεσα στον Άγιο Λουκά και τον Πυρσό Πετριά σε γήπεδο της Πέλλας, προχώρησε ο Γιώργος Κατίδης.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας παίχτης, μέσω Instagram, αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξη στο συμβάν και διέψευσε το όλο σκηνικό που προκάλεσε σάλο και τον ήθελε να αναζητείται από τις Αρχές.

Ο ναζιστικός χαιρετισμός

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γ. Κατίδης τραβά πάνω του και για αρνητικό λόγο τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν Μάρτιος του 2013 όταν ο εν λόγω παίχτης, ο οποίος τότε έπαιζε στην ΑΕΚ, μετά την επίτευξη του γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του σε ματς με τη Βέροια, χαιρέτισε ναζιστικά.

Ο χαιρετισμός δεν έμεινε ασχολίαστος από πολιτικά κόμματα και αθλητικές οργανώσεις, ενώ η ΕΠΟ προχώρησε στην απόφαση να αποκλείσει ισόβια τον νεαρό μεσοεπιθετικό από όλες τις εθνικές ομάδες.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ αντέδρασαν άμεσα στην κίνηση του Κατίδη και ήταν οι πρώτοι που επέβαλαν ποινή στον ποδοσφαιριστή, καθώς ήθελαν να καταστήσουν σαφές πως η ομοσπονδία δεν επρόκειτο να αφήσει ατιμώρητες τέτοιες κινήσεις στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Ισόβιος αποκλεισμός από την Εθνική Ομάδα, Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης