Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει βροντερό «παρών» στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο, απηύθυνε με δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΟVA ο Γιώργος Κατίδης.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» μίλησε για την ανοδική πορεία της ομάδας του στις τελευταίες αγωνιστικές της Super League: «Και η ισοπαλία με τον Άρη ήταν πολύ σημαντικός βαθμός, όπως και η νίκη με τον ΟΦΗ. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας τα δύο επόμενα παιχνίδια. Πρώτα απ’ όλα αυτό με τον Πανιώνιο. Θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο. Όσο γίνεται να γεμίσει το ΟΑΚΑ, για να πάρουμε το τρίποντο της νίκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Κατίδης δήλωσε: «Με την προσθήκη των νέων παικτών, η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό της. Η νίκη με τον ΟΦΗ ήρθε με ανατροπή κι αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Έχουμε μπει σε ένα “τρυπάκι” να συγκρίνουμε την ΑΕΚ με άλλες ομάδες. Κάτι που πιο πριν δεν γινόταν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, ώστε να μην έχουμε άγχος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης