Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος του Άρη, ο οποίος ηττήθηκε (και) από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βλέποντας το έργο του για την αποφυγή του υποβιβασμού να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έχασε τη Δευτέρα με 2-0 από την «ελαφρά ταξιαρχία» στο ντέρμπι των ουραγών της Super League κι έτσι παρέμεινε βυθισμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις 11 πόντους, βλέποντας τη σημερινή της αντίπαλο να φθάνει τους 17.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κίτρινοι», οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη στη φετινή σεζόν στην έδρα τους, έχασαν πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος σπατάλησε την ευκαιρία του να μειώσει και να βάλει εκ νέου την ομάδα του στο παιχνίδι. Τα γκολ του Απόλλωνα τα πέτυχαν οι Μίνγκας (2′) και Πετρόπουλος (59′).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, παγώνοντας το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σκόρερ του Απόλλωνα ήταν ο Μίνγκας, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από πάσα του Πετρόπουλου με το κεφάλι και με ένα άπιαστο σουτ κεραυνοβόλησε τον Διούδη κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια, ο Άρης επιχείρησε να απαντήσει με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο και μόνο προς το τέλος του ημιχρόνου πίεσε πραγματικά τον Απόλλωνα, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ούτε την ευκαιρία στο 31′, όταν ο Τζόρβας απέκρουσε την κεφαλιά του Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν από το ημίχρονο στο 44′, όταν ο Δεληζήσης απομάκρυνε πριν από τη γραμμή το πλασέ του Μανιά, και ένα λεπτό αργότερα, όταν το σουτ του Σουνά πήγε στο δοκάρι.

Στο β’ ημίχρονο ο Άρης έδειξε αρχικά ότι θα μπορούσε να γυρίσει τη δυσμενή κατάσταση και στο 49′ το σουτ του Σουνά πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως στο 59′ και σε λάθος έξοδο του Διούδη ο Πετρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62′ ο Άρης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, όταν ο Αλβάρες ανέτρεψε τον Αγκάνθο, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αλλά ο Παπαδόπουλος που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων έως το τέλος αποδείχθηκε μάταιη, με κυριότερη αυτή στο 88′, όταν ο Πούλιδο δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζόρβα.

Πλέον ο Άρης έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Βέροια, την οποία ξεπέρασε ο προτελευταίος μέχρι σήμερα Απόλλωνας, με την πρώτη εκτός έδρας νίκη που πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα.

Kίτρινες:
Καραγκούνης – Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Αλβάερες

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγγελούδης (55′ Ρένια), Τσουμάνης (78′ Καραγιάννης), Παπαδόπουλος (74′ Τσουκάνης), Μανιάς, Ηρακλής, Αγκάνθο.

Απόλλωνας Σμύρνης (Λόρι Σάντσες):
Τζόρβας, Χατζηζήσης (68′ Σόουζα), Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Αλβάρες, Μίνγκας, Φαρινόλα (46′ Ντάλμπεργκ), Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Πετρόπουλος (91′ Μπάρκογλου)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης