Στη στεναχώρια που προκάλεσε στο στρατόπεδο της Κροατίας ο οδυνηρός αποκλεισμός από τους Πορτογάλους στην παράταση στάθηκε ο Άντε Κάτσιτς, χρίζοντας στο συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro χάρη στο τέρμα του Κουαρέσμα στο 117′ αφήνοντας εκτός συνέχειας την Κροατία, με τον ομοσπονδιακό της τεχνικό, Άντε Κάτσιτς να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους και να χαρακτηρίζει πλέον φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης το σύνολο του Φερνάντο Σάντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πολύ λυπημένοι. Είχαμε μία καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή για την ομάδα μας. Γνωρίζαμε πως αν περνούσαμε την Πορτογαλία θα ακολουθούσε ένα πιο βατό ματς απέναντι στην Πολωνία. Οι παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το μόνο πως μας έλειψε ήταν το γκολ. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Νομίζω πως αν πλέον υπάρχει κάποιο φαβορί στη διοργάνωση, αυτό είναι σίγουρα η Πορτογαλία. Τώρα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, να σκεφτούμε το Μουντιάλ της Ρωσίας και να ξεκινήσουμε σταδιακά την προετοιμασία μας για τη νέα διοργάνωση που ακολουθεί» ανέφερε στις δηλώσεις του ο 62χρονος τεχνικός στις δηλώσεις του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης