Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Μια απ’ αυτές που προστέθηκε στη λίστα για τον Έλληνα αμυντικό του Ολυμπιακού, είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους.

Η “Βέκια Σινιόρα” θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και για το λόγο αυτό κοιτάζει και την περίπτωση του διεθνούς άσου, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ με την ομάδα του για τις υποχρεώσεις του ICC, περιμένοντας παράλληλα τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του “calciomercato.it”, που επικαλείται δημοσίευμα και του Sky Sports, η “Γηραιά Κυρία” τσεκάρει την περίπτωση του Μανωλά, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016 με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να θωρακίσει την αμυντική του γραμμή και ο άσος των Πρωταθλητών Ελλάδας φαντάζει μια καλή επιλογή.

Βέβαια, επισημαίνεται η… αλμυρή τιμή για τον Μανωλά, η οποία μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη σε πιθανή επίσημη πρόταση, ενώ τονίζεται ακόμα πως ο παίκτης έχει βρεθεί στα κιτάπια και των Ρόμα και Νάπολι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης