Οι Ροσονέρι, όπως έλεγαν οι Φίλιπο Ιντσάγκι και Αντριάνο Γκαλιάνι τις προηγούμενες μέρες, ήθελαν με κάθε τρόπο να δώσουν συνέχεια στη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Τσεζένα ώστε να πλησιάσουν στις θέσεις της Ευρώπης. Τελικά, όπως αποδεικνύεται, για τη φετινή Μίλαν είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει δύο σερί τρίποντα αφού εμφανίστηκε και πάλι κακή στη Βερόνα, έχοντας ένα δοκάρι του Χόντα σε όλο το ματς… Μαχητική, όπως πάντα, η Κιέβο, για την οποία πέρασε ως αλλαγή ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο αγώνας άρχισε με την Κιέβο να προσπαθεί να πιέσει την Μίλαν, η οποία στα πρώτα λεπτά ήταν βασικά στην άμυνα της. Μετά το πρώτο 10λεπτο οι Ροσονέρι βγήκαν μπροστά και πήραν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως κάτι σπουδαίο. Οι Βερονέζοι, από την άλλη, προσπαθούσαν από το… πουθενά να κάνουν κάτι καλό επιθετικά και απείλησαν στο 25′ με τον Πελισιέ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά δεν πρόλαβε την έξοδο του Ντιέγκο Λόπεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιντσάγκι έβαλε τον Χόντα αντί του Μοντολίβο και θα δικαιωνόταν άμεσα αν η μπάλα δεν πήγαινε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 48′, από το δυνατό σουτ του Ιάπωνα. Η Μίλαν θα μπορούσε να προηγηθεί σε αυτή τη φάση αλλά θα μπορούσε και να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 53′, όταν ο Πελισιέ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αλεξ λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ.

Το ματς συνεχιζόταν με τους Ροσονέρι να έχουν κατοχή αλλά όχι και ξεκάθαρο πλάνο για να κάνουν φάση, με τους Βερονέζους να απειλούν στο 64′ με το δυνατό σουτ του Παλόσκι που απέκρουσε ο Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος είχε σωστή αντίδραση και σε ένα σουτ εντός περιοχής. Η Κιέβο έδειχνε να το πιστεύει και στο 67′ χρειάστηκε ένα τρομερό τάκλιν του Ντε Γιονγκ στον Μετζιορίνι που ήταν έτοιμος να εκτελέσει, με τον Ολλανδό να αποχωρεί ένα 10λεπτο μετά λόγω τραυματισμού, αφήνοντας τη θέση του στον Τσέρτσι.

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Μπιτζάρι, Ματιέλο, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Ζουκάνοβιτς, Σκελότο, Ισκο, Χετεμάι, Μπίρσα (82′ Ραντοβάνοβιτς), Πελισιέ (69′ Παλόσκι), Μετζιορίνι (76′ Φετφατζίδης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίλαν (Φίλιπο Ιντσάγκι): Ντιέγκο Λόπεθ, Μπονέρα, Αλεξ, Μποκέτι, Αντονέλι, Μοντολίβο (46′ Χόντα), Ντε Γιονγκ (78′ Τσέρτσι), Πόλι, Μποναβεντούρα, Ντέστρο (65′ Πατσίνι), Μενέζ.

Πηγή: gazzetta.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης