Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη (19:00, OTE Sport 3), στο παιχνίδι-ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά έχει ο «Γηραιός», καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με σκορ 2-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής του Πανιώνιου, Μαρίνος Ουζουνίδης, αναμένεται να παρατάξει τους Νεοσμυρνιώτες έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Παπαδόπουλο. Στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου και Τασουλής. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κόρμπος και Μητρόπουλος, ενώ στα πλάγια θα παίξουν οι Μπουμάλ και Κολοβός. Οργανωτής θα είναι ο Ιμπαγάσα, ενώ ο Γιάννου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννακόπουλος, Ποζατζίδης, Χατζηϊσαϊας, Μπακασέτας, Γκέζος, Μπούζας, Καθάριος, Μασούρας και Φούντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος θα παίξει με 4-3-3. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Χουάντερσον και στην άμυνα οι Μπουκουβάλας, Ζιάμπαρης, Μπαρτολίνι και Σαραμαντάς. Η τριπλέτα στο κέντρο θα σχηματιστεί από τους Ιντζόγλου, Πορτουλίδη και Ρομάνο, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Τσιλιανίδης, Κάσσος και Περόνε. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Λαδάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Καρασαλίδης, Ρουγκάλας, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης και Ζαμπαζής.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μαντάκης από την Ημαθία, με βοηθούς τους Σταυρουλάκη από το Ρέθυμνο και Βέρρη από τη Λέσβο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης