Έναν τερματοφύλακα με λαμπρό μέλλον ενέταξε στο δυναμικό του ο Κισσαμικός. 

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Καστελίου, ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση για ένα χρόνο του Γιάννη Πετράκη, από τον Ηρακλή Νεροκούρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος υπήρξε βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων των Χανίων, μετείχε στην προετοιμασία του συλλόγου της Football League 2 και απλά σήμερα επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έναρξη συνεργασίας με Πετράκη

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Πετράκη, που παραχωρήθηκε για έναν χρόνο στην ομάδα μας από τον Ηρακλή Νεροκούρου, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συγκατάθεσή του στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.»

Το βιογραφικό του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημερομηνία γέννησης: 8 Αυγούστου 1995
Θέση: Τερματοφύλακας

Από 11 χρονών ήταν στον Ηρακλή Νεροκούρου, όπου αγωνίστηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής και σε ηλικία 15 χρονών έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα. Διατέλεσε στέλεχος και των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων.

2006-2010 Ηρακλής Νεροκούρου (Ακαδημία)
2010-2011 Ηρακλής Νεροκούρου (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων) 3 συμμετοχές
2011-2012 Ηρακλής Νεροκούρου (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων) 23 συμμετοχές
2012-2013 Ηρακλής Νεροκούρου (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων) 26 συμμετοχές
2013-2014 Ηρακλής Νεροκούρου (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων) 26 συμμετοχές

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Κισσαμικό. Βλέπω ότι υπάρχει οργάνωση και θέληση για μεγάλα πράγματα. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν θέσει στόχους, που εμείς πρέπει να πετύχουμε, μέσα από πολλή δουλειά. Για εμένα προσωπικά είναι καλό που έκανα αυτό το βήμα στην καριέρα μου γιατί θα έχω τη δυνατότητα να δουλέψω σε υψηλότερο επίπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο που με επέλεξαν. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι παίκτες και η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης