Στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA μίλησε την Κυριακή ο Δημήτρης Κολοβός, μία ημέρα μετά την παλικαρίσια νίκη (2-1) της Εθνικής Νέων επί του Μεξικού στο Μουντιάλ U20, που διεξάγεται στην Τουρκία.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός κλήθηκε να σχολιάσει το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι με τους «σομπρέρος», τονίζοντας πως έκανε απλώς τη δουλειά του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός:

Για το νικητήριο γκολ κόντρα στο Μεξικό: «Έκανα απλά τη δουλειά μου, που είναι να σκοράρω».

Για το αν θα παρασύρει την Εθνική η μεγάλη επιτυχία: «Δεν θα πρέπει να θεωρούμαστε ως φαβορί μόνο και μόνο επειδή νικήσαμε ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί στα άλλα δύο ματς. Είναι μια καλή αρχή, αλλά οφείλουμε να πάμε βήμα βήμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον στόχο της Ελλάδας στη διοργάνωση: «Ο στόχος δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτή η νίκη στο πρώτο παιχνίδι θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια».

Τέλος, για τον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής, το Μάλι, σημείωσε: «Πρόκειται για μία πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα. Εμείς, όμως, θα πάμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης