Ικανοποιημένος από την εμφάνιση έμεινε ο Παναγιώτης Κονέ στο ματς κόντρα στην Ουγγαρία στην Βουδαπέστη και πρόσθεσε ότι κανείς στην ομάδα δεν τα παρατά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς μέσου στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ: «Θα έλεγα πως μας αφήνει πικρή γεύση το ματς. Και αυτό γιατί καταφέραμε να βρούμε τον εαυτό μας μετά από οκτώ μήνες ξανά και τα είχαμε όλα εκτός από το γκολ. Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ αλλά όχι την ουσία γιατί δεν πήραμε τους βαθμούς της νίκη. Είμαστε νέα ομάδα με πολύ ταλέντο. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού που υπήρχε. Να έχουμε περισσότερη κατοχή. Βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον. Να καταφέρουμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα και να προσφέρουμε πιο καλό θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε πολλούς χώρους από τα άκρα και να τελειώνουμε με σέντρες. Γιατί εάν παίζαμε με κάθετες μπαλιές θα μας έκλεβαν τις μπάλες. Προσπαθήσαμε. Η ουσία ήταν να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το αρνητικό σήμερα. Κατά τα άλλα πήγαμε πολύ καλά. Δημιουργήσαμε 4-5 φάσεις για γκολ. Πιστεύω ότι εάν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και τον Ιούλιο να πάρουμε το διπλό στα Φερόε έχουμε ελπίδες να περάσουμε. Δεν τα παρατάμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Διαβάστε επίσης: Ισοπαλία στη Βουδαπέστη, Ουγγαρία-Ελλάδα 0-0

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης