Μια συνάντηση με μπόλικο… παρασκήνιο προέκυψε στο γεύμα εργασίας που διοργάνωσε η Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου προς τιμήν του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και στην οποία παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» ο κ. Μελισσανίδης ζήτησε από τον κ. Τσίπρα τον λόγο για τον οποίο του επιτίθεται σχετικά με το ύψος του τιμήματος για την εξαγορά του ΟΠΑΠ. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο επιχειρηματίας υποστήριξε πως το τίμημα ανέρχεται σε 19 φορές τα κέρδη του Οργανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας επέμεινε ότι υπολογίζει την τιμή περίπου στο διπλάσιο των κερδών και σε κάθε περίπτωση «κάτω από τη χρηματιστηριακή αξία». Ο επιχειρηματίας φέρεται να υπονόησε ότι κάποιοι ανέβασαν τη χρηματιστηριακή αξία: «Δε νομίζω να πιστεύετε ότι το κάναμε εμείς» φέρεται να αντέδρασε άμεσα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε σημειώνοντας ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ από θέση αρχής επιθυμεί τη διατήρηση του ΟΠΑΠ υπό δημόσιο έλεγχο με στόχο τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων.

Μετά τον έντονο διάλογο, οι δύο άντρες έκαναν και μια ποδοσφαιροκουβέντα για την ΑΕΚ, με τις μπηχτές να δίνουν και να παίρνουν.
«Τι έχετε να πείτε για την ΑΕΚ που έπεσε;», ρώτησε ο Μελισσανίδης, για να λάβει μια πληρωμένη απάντηση του… Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι παναθηναϊκών φρονημάτων: «Να μας πείτε εσείς που τη ρίξατε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια:. Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης