Με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αποβεί καθοριστικό για την έκβαση του ομίλου, ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ) με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν», σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι», που κέρδισαν 3-2 τους «ροχιμπλάνκος» στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλουν τουλάχιστον ένα βαθμό στο αποψινό ματς για να κρατούν την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στα… πόδια τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει μετατρέψει το «Καλντερόν» σε κάστρο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στα τελευταία 21 εντός έδρας παιχνίδια η Ατλέτικο έχει πανηγυρίσει 19 φορές, αποδεικνύοντας ότι μέσα στην έδρα της έχει ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη ήττα!

Οι «ερυθρόλευκοι» λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τα ματς της Εθνικής, αλλά και της αναβολής της αγωνιστικής δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Μίτσελ υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τον τραυματία Ντουρμάζ. Ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, παρά το γεγονός ότι ήταν αμφίβολος.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο που επιστρέφει ως αντίπαλος της Ατλέτικο στη Μαδρίτη, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα ξεκινήσουν οι Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία και Ελαμπντελαουί. Στην τριπλέτα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Εντινγκά, πιο μπροστά τους θα βρίσκονται οι Αφελάι και Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Κώστας Μήτρογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Κασάμι, Σαλίνο και Σιόβας.

Το πρόγραμμα (21:45):

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός (ΝΕΡΙΤ)
Μάλμε-Γιουβέντους (Novasports 2)

Η βαθμολογία:

Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3)
Ολυμπιακός 6 (6-7)
Γιουβέντους 6 (5-4)
Μάλμε 3 (2-9)

Η τελευταία αγωνιστική (9/12):

Ολυμπιακός -Μάλμε
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης