Αγώνα ζωής ή θανάτου χαρακτήρισε ο Πέτερι Κοπόνεν αυτόν της Κίμκι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Ο παίκτης της ρωσικής ομάδας με γραπτή του δήλωση στο blog της διοργάνωσης τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στην Αθήνα για να μην αποχαιρετίσουν πρόωρα τη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το… δράμα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Αυτή την εβδομάδα, θα δώσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη φάση των “16” και η κατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη. Πρέπει να νικήσουμε… αλλιώς είμαστε εκτός. Είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Το ίδιο ισχύει και για άλλες ομάδες στον όμιλο.

Θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή της περασμένης σεζόν και μάλιστα στην έδρα του, στον Πειραιά. Ο όμιλος είναι τόσο ισορροπημένος που με μπορούμε να εξασφαλίσουμε ακόμη και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Αν ηττηθούμε, όμως είμαστε σίγουρα εκτός. Θα γίνει πολύ σκληρή μάχη, αφού και ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη πάση θυσία. Δεν τα έχουμε πάει καλά μακριά από την έδρα μας φέτος, θεωρώ όμως πως αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αρχίσουμε. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, όπως είναι βέβαια συνήθως οι γηπεδούχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σίγουρο είναι πως θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα. Είναι μόνο ένας αγώνα και τα πάντα είναι πιθανά. Δεν θέλουμε να τελειώσουμε τώρα τη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Τα πάντα είναι στα χέρια μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης