Ο Κώστας Κουφός έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, ενώ εξέφρασε την πίστη του για την πορεία της Εθνικής Ανδρών προς τη διάκριση στο Eurobasket 2015, κατά τη σημερινή πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μάλιστα, ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς χαρακτήρισε τον αρχηγό του Ολυμπιακού στη σημερινή media day στο ΟΑΚΑ ως «το πρόσωπο της Ελλάδας αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος μιας πολύ καλής ομάδας», είπε αρχικά ο Κουφός και συνέχισε: «Μαθαίνω πολλά κάθε φορά που έρχομαι εδώ. Παίκτες σαν τον Βασίλη Σπανούλη είναι ηγέτες, είναι το πρόσωπο της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Έχουμε έναν συνδυασμό έμπειρων και νεότερων παικτών.

Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε πολύ μακριά κι έχουμε όλα τα κομμάτια του “παζλ” για να φθάσουμε πολύ ψηλά. Ωστόσο, θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα, να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα και να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Εάν είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι θα πάμε πολύ καλά.

Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πάμε σιγά σιγά. Η προετοιμασία είναι μια διαδικασία μάθησης, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης