Αισιόδοξος ότι η Κίμκι έχει πιθανότητες να φύγει με τη νίκη αύριο από το ΣΕΦ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

«Στο πρώτο παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, παίξαμε καλά, στο τέλος όμως χάσαμε τον έλεγχο και ήμασταν λίγο άτυχοι. Σε έναν αριθμό αγώνων χάσαμε στον πόντο ή με δύο πόντους λόγω έλλειψης αθλητικής τύχης κι αυτό το παιχνίδι ήταν έτσι. Κάναμε λάθος σε κρίσιμη στιγμή κι Ολυμπιακός ύστερα πέτυχε τρίποντο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αυριανό ματς με τους Πειραιώτες δήλωσε:«Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να παίξουμε στην Ελλάδα, αλλά δεν βλέπω κάποιο συγκεκριμένο κίνδυνο τώρα. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ίσως για πρώτη φορά στη σεζόν δεν είμαι παιχνίδι για την VTB League τη Δευτέρα, έτσι είχαμε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούμε.

Στο τελευταίο παιχνίδι, με την Κάχα Λαμποράλ ήμασταν πιο αργοί, κάτι που έκρινε το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Τώρα πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στη σωστή φυσική κατάσταση, έχουν την απαραίτητη ενέργεια και επιθετικότητα κι έτσι πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης