Tην πόρτα ενός παλιού γνώριμού της χτύπησε η ΑΕΚ για να αναπληρώσει το κενό που άφησε στον πάγκο της η παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday».

Ο λόγος για τον Λορένθο Σέρα Φερέρ, ο οποίος, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα πέρασε σε πρώτο πλάνο στην «Ένωση», για τη θέση του προπονητή, αφενός γιατί έχει… εξασθενίσει το ενδιαφέρον για την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, και αφετέρου διότι ο Χάβι Γκράθια για να αποχωρήσει από την ομάδα της Ανδαλουσίας χρειάζονται 3 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος τεχνικός, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ το 2008 δεν έχει κάτσει στον πάγκο κάποιας ομάδας, καθώς εμπλέκεται στα διοικητικά της Μαγιόρκα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έγινε μία πρώτη… κρούση στον Ισπανό, ωστόσο ο τελευταιος ήταν αρνητικός.

Πάντως οι διοικούντες τον δικέφαλο έκαναν και δεύτερη πρόταση στον Φερέρ, η οποία ανέφερε πως σε περίπτωση που εμμένει στην απόφασή του να μην επιστρέψει στον πάγκο της «Ένωσης», να προτείνει προπονητές που γνωρίζει από την θητεία του στους νησιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης