Με γκολ του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο 73ο λεπτό η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στα «Πηγάδια» σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Πολύ κακό παιχνίδι έγινε στα «Πηγάδια», καθώς Ξάνθη και Λεβαδειακός είχαν σαν προτεραιότητα να μην δεχθούν γκολ, γεγονός το οποίο έφερε τις δύο ομάδες χωρίς ευκαιρία μέχρι το 73’!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι από πλάγια θέση σούταρε στο δεξί δοκάρι, η μπάλα στην επιστροφή της βρήκε στην πλάτη του πεσμένου στο έδαφος Κυριακίδη και κατέληξε στα δίχτυα!

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως στάθηκε άτυχος λίγα λεπτά μετά, καθώς ο Τζάκσον Μεντί με βολίδα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-0 (Nova 1)

Γκολ: 73’ Ονουάτσι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Ντάνι, Βασιλακάκης, Καζούμπα, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι – Μαχαίρας, Μεντί, Χοσέμι

Κόκκινες κάρτες:


Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου):
Λόντιγκιν, Μπαξεβανίδης, Γούτας (19’ Κομεσίδης), Βάλλας, Καζούμπα, Μαρσελίνιο, Μαρίν (63’ Μάνταλος), Μαρκόφσκι, Φλίσκας (46’ Ονουάτσι), Βασιλακάκης, Ντάνι.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα (39’ Μάρτινς), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μαχαίρας, Κόρμπος (78’ Μπρίτο), Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Γεωργίου.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Νίκος Κωστένογλου: «Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική νίκη που την συγκεκριμένη στιγμή την χρειαζόμασταν πολύ. Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή αν και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Επιθυμώ να παίζουμε καλύτερα είτε αμυντικά, είτε τακτικά αλλά την δεδομένη στιγμή χρειαζόμασταν άμεσα τους βαθμούς. Οι νίκες είναι επιτακτικές για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας».

Γιώργος Παράσχος:
«Δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι το μοναδικό λάθος που κάναμε στην αναμέτρηση μας στοίχησε. Εκεί που φαινόταν ότι ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι έγινε το λάθος και μπήκε το γκολ. Μπορεί να κάνουμε καλές εμφανίσεις όμως δεν μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς. Αυτή η κακοδαιμονία δεν ξέρουμε που θα φτάσει και πρέπει να βρούμε λύση στο θέμα αυτό. Από την άλλη μεριά η Ξάνθη ήταν πολύ αγχωμένη αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Το αποτέλεσμα ίσως να βοηθήσει την Ξάνθη στην συνέχεια. Μακάρι να αλλάξει η δική μας τύχη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης