Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, θα παραταχθεί η Καλλονή στην Κατερίνη στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό. Ο Γιάννης Μαντζουράκης έχει δει ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι από τις συνεχείς μετακινήσεις, αλλά και τους αγώνες και αποφάσισε να αφήσει στη Μυτιλήνη εφτά βασικούς!

Συγκεκριμένα άφησε εκτός αποστολής τους Σιδεράκη, Χωριανόπουλο, Ποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσο, Καζάκη, καθώς και τον τιμωρημένο Αναστασιάδη, αλλά και τον τραυματία Γκαρσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 παίκτες: Χογκ, Μάππας, Λεάντρο Πίντο, Γκάσιτς, Κριπιντίρης, Βαλιός, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Ντος Σάντος, Κάλφας, Αγρίτης, Χουανλού, Περόνε, Ντάμπος, Λίμα.

Μετά το ματς της Πέμπτης (15:30), η Καλλονή θα διανυχτερεύσει στη Θεσσαλονίκη, για να επιστρέψει το πρωί της Παρασκευής στη Μυτιλήνη με απευθείας πτήση. Πραγματική «οδύσσεια» λοιπόν, για να προστεθεί σε μία από τις πολλές που υφίσταται η ομάδα όσο δεν επιστρέφει στην φυσική της έδρα, στον «Ταρλά».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης