Στη σημασία που θα έχει για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ο αγώνας της πρεμιέρας στο Euro 2012 απέναντι στην Πολωνία (8/6) στάθηκε ο Γρηγόρης Μάκος στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής μέσος:

Για την κλήση του στην Εθνική και τη συμμετοχή του σε μια μεγάλη διοργάνωση:
«Κάθε παίκτης που είναι σε νεαρή ηλικία θα ήθελε να συμμετέχει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Πριν δύο χρόνια δεν κατάφερα να είμαι παρών στο Μουντιάλ, αλλά φέτος είμαι. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ κι ελπίζω να της φέρω γούρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία: «Η μόνη ανησυχία είναι να μην έρθει η νίκη στην πρεμιέρα. Όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όλα τα παιδιά ξέρουν την κρισιμότητα του πρώτου παιχνιδιού και πιστεύω πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Αν υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα, δεν θα λειτουργήσει καλά για μας και θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε τη σκέψη μας για τη συνέχεια».

Για την κούραση των διεθνών και τις επιπτώσεις της: «Ήταν μία δύσκολη κι επίπονη σεζόν, ειδικά για μας που παίξαμε και στα πλέι οφ. Όμως από τη στιγμή που ενσωματωθήκαμε στην Εθνική προσπαθούμε να δίνουμε το 100% για να είμαστε έτοιμοι και στη διάθεση του προπονητή ανά πάσα στιγμή. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, καθώς έχουν προηγηθεί πολλοί αγώνες. Μέρα με τη μέρα ο προπονητής έχει φτιάξει έτσι το πρόγραμμα, ώστε να επανέλθουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα θα είμαστε και καλύτερα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης