Δικαιωμένος από τις συλλήψεις των μελών της FIFA αισθάνεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος βάλλει επί σειρά ετών κατά του Ζεπ Μπλάτερ.

«Έλεγαν ότι είμαι τρελός. Το FBI αποκάλυψε την αλήθεια. Η FIFA έχει αποθέματα 1.380.000.000 ευρώ στα ταμεία της και υπάρχουν παίκτες που δεν κερδίζουν πάνω από 140 ευρώ», είπε αρχικά ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο ραδιοφωνικό σταθμό «La Red».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο θρυλικός ποδοσφαιριστής υποστήριξε:«Στις μέρες δεν υπάρχει ποδόσφαιρο ούτε διαφάνεια. Μόνο ψέματα υπάρχουν και κάθε φορά μία επίδειξη για την επανεκλογή του Μπλάτερ. Τώρα θα δούμε αν επανεκλεγεί μετά από όλα αυτά που συνέβησαν. Πού ήταν ο Μπλάτερ όταν συνέβαιναν όλα αυτά;»

Κατόπιν, ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσέθεσε: «Οι Αμερικανοί έκαναν άψογη δουλειά και τώρα οι συλληφθέντες πρέπει να εξηγήσουν τι έχει γίνει. Θα ασχοληθώ προσωπικά με τους κακούς της υπόθεσης. Τα χρήματα πρέπει να δοθούν στην κατασκευή ενός προπονητικού κέντρου για τα παιδιά της Αφρικής».

Ερωτηθείς για τον Μισέλ Πλατινί, ο Αργεντινός απάντησε:«Θέλουμε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που να είναι υπεύθυνος. Ήρθαν και προσπάθησαν να με πείσουν με τα χρήματα, αλλά εγώ κερδίζω δουλεύοντας και όχι κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Ο Πλατινί; Αυτός είναι Γάλλος, επομένως αν ο άνεμος φυσάει προς τ’ αριστερά πηγαίνει αριστερά, αν φυσάει προς τα δεξιά πηγαίνει δεξιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανάρτησε στο Facebook μια φωτογραφία του Ζεπ Μπλάτερ με λεζάντα τη λέξη «κλέφτης» στα ισπανικά, τα ιταλικά και τα αγγλικά.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης