Για τους υψηλούς στόχους που οριοθετούν για τον μπασκετικό Άρη με την επιστροφή του, μετά από τρία χρόνια απουσίας, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποκτώντας wild card για το Eurocup της σεζόν 2015-2016, μίλησαν απόψε οι διοικούντες την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης και ο πρόεδρος της εταιρείας, Νίκος Λάσκαρης και Λευτέρης Αρβανίτης, αντίστοιχα, τοποθετήθηκαν μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο διαδίκτυο, με τον πρώτο να αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επιστροφή του Αρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός. Η ομάδα μας καλείται πλέον να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι πίστεψαν και εργάστηκαν για το αποτέλεσμα αυτό. Ήδη με σχέδιο αλλά και υψηλές προσδοκίες, χτίζουμε την ομάδα που θα φέρει τον Αρη στο ελληνικό και ευρωπαϊκό προσκήνιο και θα γεμίσει τις καρδιές των φιλάθλων μας με υπερηφάνεια.

Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εξασφαλίσουμε την επιτυχημένη πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει παράλληλα να επισημάνουμε το ευτυχές γεγονός ότι η Ελλάδα θα έχει πέντε εκπροσώπους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό που το ελληνικό μπάσκετ θα είναι για άλλη μία φορά ο πρεσβευτής του ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη. Όπως είναι σημαντικό που νέοι άνθρωποι και υγιείς επιχειρηματίες, σε μεγάλες και μικρές πόλεις της χώρας μας, επενδύουν στο μπάσκετ, φέρνοντας τον Έλληνα φίλαθλο στα γήπεδα διεκδικώντας τις ίδιες ελπίδες και οράματα για εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες».

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, με τη σειρά του, τόνισε: «Είναι μια μέρα μεγάλης χαράς για τον Αρη. Τρία χρόνια απουσίας από την Ευρώπη ήταν πολλά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι προσπάθειές μας για να ξαναφορέσει ο Αρης το ευρωπαϊκό κοστούμι του είχαν αίσιο τέλος. Η παρουσία του Νίκου και της Τζώρτζιας Λάσκαρη έπαιξε καταλυτικό ρόλο σ’ αυτήν την εξέλιξη, αφού έγινε σαφές ότι ο Αρης είναι πλέον δυνατός σε όλους τους τομείς. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα εκπροσωπήσει τον Αρης στο EuroCup όπως αρμόζει στην ιστορία και τη φανέλα της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης