Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να επικράτησε με το ευρύ 88-71 επί του Ολυμπιακού, παίρνοντας το προβάδισμα στη μάχη των πλέι οφ της Euroleague, ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο  συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους, επαναλαμβάνοντας πως οι Πειραιώτες διαθέτουν αξιόμαχη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «τιμονιέρης» των Μαδριλένων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το δεύτερο αγώνα των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό: «Σεβόμαστε απεριόριστα έναν αντίπαλο σαν τον Ολυμπιακό, γιατί το αξίζει και ξέρει να αγωνίζεται. Περιμένω μεγάλη και δύσκολη σειρά. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ανακτήσει τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά δεν περιμένω πως θα έχουν πολλές αλλαγές σε επίπεδο τακτικής. Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο σε άμυνα κι επίθεση. Το 2-0 σίγουρα θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες και εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για την αγωνιστική κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης:
«Εάν εξαιρέσουμε τον Ντρέιπερ, ο Ρούντι (Φερνάντεθ) έχει ενόχληση στη μέση και ο Σαλάχ Μέχρι ένα χτύπημα, αλλά είναι εντάξει. Ο Κάρολ συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν θα τον πιέσουμε να παίξει».

Για τις ομοιότητες της φετινής προημιτελικής σειράς με τον περσινό τελικό του Final Four, στο Λονδίνο: «Οι ομάδες είναι διαφορετικές από πέρυσι. Για να αντιμετωπίσεις ομάδες τέτοιου επιπέδου θα πρέπει να παίξεις καλά για σαράντα λεπτά. Στον πρώτο αγώνα παίξαμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια καλά και όχι όπως στο Λονδίνο. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν ομοιότητες».

Για το Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σέρχιο Γιουλ βοηθά πολύ την άμυνά μας, αλλά ο Σπανούλης ξέρει να διαβάζει καλά τις καταστάσεις. Πιστεύω πως η ομάδα έκανε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή του, αλλά δεν εστιάσαμε μόνο πάνω σε αυτόν. Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι πολύ κινητικός, δύσκολος να τον αντιμετωπίσεις και σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης