Όσο το μέλλον του Ρομπέρτο Μαντσίνι παραμένει αβέβαιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι τόσο η λίστα των ονομάτων των πιθανών διαδόχων του μακραίνει. Με τελευταία και πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η διοίκηση της Σίτι δεν έχει αποφασίσει αν ο Μαντσίνι θα παραμείνει στον σύλλογο και την επόμενη σεζόν, και όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και σε ποια θέση θα τερματίσει η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η ονοματολογία άρχισε και το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πέσει στο τραπέζι, σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση των «London Times». Το ρεπορτάζ σημειωτέον υπογράφεται από τον Ντάνκαν Καστλς, ο οποίος έχει αποκαλύψει όλες τις μεγάλες μεταγραφές των «πολιτών» τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού προσφέρει το χαμηλό προφίλ που θέλει η διοίκηση του συλλόγου, η οποία έχει σε πρώτο πλάνο τον Γιούργκεν Κλοπ. Η διστακτικότητα, όμως, του τεχνικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ να πει το ναι κάνει τους «πολίτες» να εξετάζουν σοβαρά τη λύση Βαλβέρδε, ο οποίος ξέρει πώς λειτουργεί το ισπανικό μοντέλο. Η Σίτι έχει προσλάβει από το περασμένο καλοκαίρι τους Φεράν Σοράνο και Τσίκι Μπεγκιριστάιν, με θητεία στην Μπαρτσελόνα, οι οποίοι εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητες του Βαλβέρδε. Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι εκείνα του Ρόναλντ Κούμαν και του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης