Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάλμε (21:45,ΝΕΡΙΤ) στη Σουηδία και με νίκη θα έχει κάνει τεράστιο βήμα προς την πρόκρισή του στους «16» του Champions League.

Αρκετά δύσκολη είναι η αποστολή που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μάλμε. Όχι μόνο γιατί οι Σουηδοί είναι αρκετά δυνατοί στην έδρα τους, ή γιατί πιστεύει κανείς στα λόγια του Άγκε Χαρέιντε που υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι κατά πολύ ανώτεροι των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, στον Νορβηγό προπονητή, απάντησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Μίτσελ και Μανιάτης κατά τη διάρκεια της χθεσινής (30/10) συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο του αγώνα.

Tο σημερινό παιχνίδι είναι το 100ο για τους «ερυθρόλευκους» στο Champions League και θέλουν με… τρίποντο να γιορτάσουν αυτό το επετειακό ματς.

Στο αγωνιστικό, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες όπως και στο Περιστέρι, αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της έκπληξης στην ενδεκάδα από τον Ισπανό τεχνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς τα αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι, με τον Μανιάτη και τον Αφελάι πιο μπροστά. Ρόλο οργανωτή θα έχει ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Βέργος. Εκτός είναι οι τραυματίες Σιόβας, Φουστέρ και Μπενίτες.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Χαρέιντε θα παρατάξει τους Όλσεν, Τίνερχομ, Χελάντερ, Γιόχανσον, Ρικαρντίνιο, Αντού, Χάλστι, Φόρσερμπεργκ, Έρικσον, Θέλιν και Ρόζενμπεργκ. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σεργκέι Καράσεφ από τη Ρωσία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Πρώτος όμιλος:
21:45 Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους (Novasports 2) 
21.45 Μάλμε-Ολυμπιακός (ΝΕΡΙΤ)

Δεύτερος όμιλος:

21:45 Λουντογκόρετς – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 7) 
21:45 Βασιλεία – Λίβερπουλ (Novasports 1) 

Τρίτος όμιλος:

19:00 Ζενίτ – Μονακό (Novasports 2)
21:45 Λεβερκούζεν – Μπενφίκα (Novasports 6)

Τέταρτος όμιλος:

21.45 Άντερλεχτ-Ντόρτμουντ 
21:45 Άρσεναλ – Γαλατασαράι (Novasports 3)

Eπιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης