Ο Γιάννης Μανιάτης μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του δε έπαιξε έξυπνα, ενώ παράλληλα ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και τον πρόεδρο της ομάδας, αναλαμβάνοντας μάλιστα προσωπικά την ευθύνη γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

«Θέλαμε τη νίκη για να βρεθούμε στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ «έκλεψε» το ματς. Μέχρι το τέλος είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά σε δυο αντεπιθέσεις σκόραραν. Δεν ήμασταν έξυπνοι ώστε να προσέξουμε την άμυνα όσο έπρεπε. Ήταν ένα… χαζό γκολ το δεύτερο που δεχτήκαμε. Μπήκαμε δυνατά αλλά δεν σκοράραμε πρώτοι και δυσκολευτήκαμε» επεσήμανε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στη NOVA μετά τη λήξη του ντέρμπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν η διαφορά των 5 βαθμών μπορεί να καλυφθεί, απάντησε: «Η διαφορά αυτή δεν σημαίνει τίποτα. Είναι νωρίς κι έχει μακρύ δρόμο το πρωτάθλημα. Η ομάδα μπορεί να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση για να στεφθούμε πρωταθλητές στο τέλος».

Σχετικά με την στάση του κόσμου μετά τη λήξη του αγώνα, που αποδοκίμασε τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Έλληνας άσος ανέφερε: «Συγνώμη από τον κόσμο και τον πρόεδρο. Πρέπει σιγά σιγά να δούμε τα λάθη μας και να δώσουμε το κάτι παραπάνω όλοι μαζί. Παίρνω όλη την ευθύνη εγώ. Δεν χρειάζεται ο κόσμος να τα βάλει με την ομάδα. Ας τα βάλει μαζί μου. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Αναλαμβάνω την ευθύνη και δεν χρειάζεται να… χτυπήσουν κανέναν άλλο. Η ομάδα μπορεί να δείξει κάτι καλύτερο».

Όσο για το αν από αυτή την ήττα μπορεί να βγει κάτι θετικό, σημείωσε: «Μπορεί να μας συσπειρώσει αυτή η ήττα. Έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου κι όλοι μαζί πρέπει να βγάλουμε τον Ολυμπιακό από αυτή τη θέση και να τον βάλουμε μπροστά. Μόνο εμείς οι παίκτες μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Το πιστεύω και θα το δείξουμε στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης